Gedetailleerde notities over waterflessen met logo

Om daar voor ervoor te zorgen het we verder echt in zo ons aarde rondlopen, werkt Dopper met de eerstvolgende 3 missies:

Flessen mineraalwater betreffende de eigen logo op het etiket gedrukt. Volkomen naar uw persoonlijk smaak in te vullen. Die flesjes zijn afgevuld met zuiver bronwa..

Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere client. Ofwel jouw nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel rustig. We helpen jou reclame maken.

Een waterflesjes bestaan voelbaar en blijven echt op voor jouw spelers op dit schrijftafel. Betreffende name een lenzen waterflesjes wensen ervoor het je merk wegens jaren op het bureau staat.

Bestellen betreffende samples kan u dan ook doen via de link "Sample opvragen" 2Kies drukposities (optioneel)

Een Dopper waterfles is ons doordacht stukje Dutch design, hierbij draagt u dan ook mits festival bij met een lekkerder milieu, het kan zijn de strekking met dit stijlvolle en duurzame waterflesje. Via een Dopper betreffende de logo te voorzien steunt u drinkwaterprojecten in Azië en Afrika.

Voor Greengiving is dit mogelijk teneinde De Dopper te drukken met de logo mits relatiegeschenk. Deze unieke en bijzonder geliefde waterflesje heeft ons boodschap. Dopper verlangen is namelijk lieden inspireren om alleen de kunststof afvalberg te verminderen via waterflessen aangaande Dopper te benutten.

Gebruiksdoel: voor in een plaats / betreffende en naar het werk, trekking/zwerven; Type / toepassen: bidon voor adolecenten; Volume: 650 ml; Bouwstof: kunststof; Sluiting: schroefsluiting

Zowel het waterflesje zodra het met uw logo poly label is 100% recyclebaar. Door dit materiaal waaruit een petfles bestaat kan ons petfles na gebruik worden verwerkt tot onder andere folie.

Waterflesjes bedrukken betreffende de persoonlijk logo. Opdruk en tekst op dit etiket is geheel tot uw persoonlijk smaak in te vullen.  Het label is st..

Omdat je juist met vrienden en familie wilt genieten aangaande je vers gemaakte smoothies uit de Domo My Blender kan zijn daar die genoeg Domo drinkfles / blenderkan met 300 ml. Zo mag een ieder zijn drankje meenemen voor onderweg!

Verklein een berg plastic afval. Toepassing drinkwater om jouw Doppers bedrukt met je logo te vullen. Verdere weten aan doppers laten bedrukken? Bel ofwel mail wegens het allerbeste advies tot 0318-743600 of gerard@maxilia.nl. Ofwel vraag regelrecht een digitaal drukvoorbeeld met jouw ontwerp met!

Mijn "dank jouw wel" zeggen EN dit ondersteunen met twee prima doelen (het milieu en Simavi). Tot op heden zijn weet de ontvangers daar zeer happy mee (en ik alleen ook: het dopperflesje staat iedere keer op mijn dressoir!)

Wensen zijn je Doppers drukken met reclame? Bij Maxilia.nl alang van 30 stuks! Dé bidons met een strekking. Een Dopper betreffende logo kan zijn stijlvol, gemakkelijk en tevens alsnog eens en blijvend. Als jouw festival kiest voor Doppers here bedrukken, steun jouw drinkwaterprojecten in onder overige Nepal. Op welke manier het werkt? Wegens ieder verkochte Dopper gaat er ons deel van het bedrag tot projecten waarbij minderbedeelden ook de beschikking oplopen aan drinkwater en sanitaire voorzieningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *